Zoeken:

Mediahuis Connect

Eenvoudig landelijke en regionale dekking

Tarieven Conncet

Dit is Mediahuis Connect

Van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden tot aan De Telegraaf en De Limburger. Bij ons heb je de mogelijkheid om eenvoudig een groot bereik in heel Nederland te realiseren. Via één centraal punt adverteer je landelijk, regionaal of lokaal in ruim 139 gevestigde titels en merken.

Dagelijks on- en offline bereik van 5,2 miljoen

Mediahuis Connect geeft je toegang tot het grootste netwerk aan dag-, nieuws-, weekbladen en online platforms in Nederland. Iedere dag heb je de kans om je advertentie op te laten vallen bij ruim 5,2 miljoen mensen.

Jouw boodschap op de deurmat bij jouw doelgroep

Wij weten wie onze lezers zijn, hoe zij onze media consumeren en welke wensen ze hebben. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw boodschap via onze media doeltreffend en specifiek onder de aandacht komt bij relevante doelgroepen.

Regionaal sterk verankerd

Naast de landelijke dekking heeft Mediahuis Connect het grootste regionale bereik in de regio’s noord, west en zuid. Vertrouwde regionale en lokale merken verspreiden doelgericht jouw advertentie.

Adverteren met Mediahuis Connect

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Of neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs.

We helpen je graag!