Zoeken:

Laat je zien met Display advertising

Tarieven Display advertising

Dit is Display advertising

Breng je product of dienst onder de aandacht, vergroot je naamsbekendheid, bereik nieuwe klanten en laat je bedrijf groeien door display advertising.   Bij Mediahuis Noord kun je voortaan nog effectiever adverteren ten behoeve van jouw marketingdoelstellingen. We beschikken over een effectief en concurrerend digitaal productportfolio en hebben veel expertise op gebied van marketing en adverteren.   Uiteraard kun je ook landelijk adverteren in alle landelijke merken van de groep. Van De Telegraaf tot het Dagblad van het Noorden, van Dumpert tot Sikkom en van Autovisie tot Groninger Gezinsbode. 

Advertentiemogelijkheden

Met display advertising plaats je een advertentie in de vorm van een afbeelding op relevante websites om jouw doelgroep te bereiken en om naamsbekendheid te creëren. Bij Mediahuis Noord heb je verschillende mogelijkheden: direct buying en programmatic buying, plaatsing op het hele netwerk, een specifieke site of kanaal, verschillende advertentieformaten, adverteren binnen verschillende categorieën, rich media  en (re)targeting. 

Targeting

Miljoenen mensen weten Mediahuis Noord al te vinden. Wij kennen onze bezoekers, en weten wat ze willen zien. Deze kennis gebruiken we ook voor onze adverteerders, zodat we zo doelgroepgericht mogelijk kunnen adverteren. Dit noemen we ook wel targeting. Er zijn verschillende targeting-opties mogelijk op basis van regio, leeftijd, geslacht, interesse, onderwerp en apparaat.  Ook interessant is retargeting. Met retargeting laat je een doelgroep die je eerder getarget hebt jouw advertentie weer zien. Je kunt op die manier nog meer bereik creëren. 

Targeting
Targeting
Targeting

Targeting opties

Bepaal zelf in welke regio en onder welke doelgroep je jouw advertentie wilt laten zien. Op basis van demografische gegevens, interesses of aard van het artikel. Deze opties kunnen gecombineerd worden. Ook interessant: retargeting. Met deze methode komt de doelgroep die eerder interesse heeft getoond, opnieuw in aanraking met jouw advertentie. Op deze manier creëer je een relevanter bereik.

Adverteren met display advertising

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs.

We helpen je graag!

Meer weten? Onze adviseurs staan voor je klaar!