Zoeken:

Jouw verhaal tussen onze nieuwsartikelen

Tarieven Online branded content

Dit is Online branded content

Branded content is jouw verhaal in de vorm van een redactioneel artikel. Een hele goede manier om jouw merk of product op een kwalitatieve manier te laten zien. Je boodschap krijgt ook nog eens een hoge attentiewaarde. 

Adverteren met branded content

Branded content wordt gebruikt om lezers te informeren over jouw merk of product. Dit gebeurt vaak in de vorm van een redactioneel artikel. Je bepaalt zelf op welke kanalen en rond welke thema’s jouw verhaal wordt geplaatst, en wij helpen je een zo groot mogelijk bereik te creëren net zoals we bij onze eigen artikelen zouden doen. 

Tarieven branded content

Mogelijkheden

Je kunt jouw branded content laten plaatsen op de websites van onze dagbladen en weekbladen. Ook kun je een geheel eigen branded content website inrichten. Benieuwd hoe zo’n website eruit ziet? 

Eigen branded content website
Targeting
Targeting
Targeting

Aanjaagpakketten

Om jouw artikel onder de mensen te brengen, maken we gebruik van aanjaagpakketten. Die pakketten bestaan uit banners die lezers naar jouw verhaal leiden. Hoe vaak deze banners te zien zijn, hangt af van het aanjaagpakket dat je kiest. Wij plaatsen de banner op verschillende plekken op de website, zodat zoveel mogelijk lezers er op klikken. 

Hoe werkt het

Wanneer je de content zelf aanlevert, maken wij het artikel en de bannerset op in een look-and-feel die natuurlijk aansluit bij de gekozen titel(s). Wij doen altijd een kwaliteitscheck om een zo hoog mogelijke leesbaarheid en relevantie te kunnen waarborgen. Ook is het mogelijk om tekst en beeldmateriaal door ons te laten maken. De commerciële redactie neemt contact op voor een interview, aan de hand hiervan wordt het artikel geschreven.

Adverteren met branded content

Benieuwd hoe we jouw branded content artikel kunnen tonen op onze nieuwssites? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

We helpen je graag!

Meer weten? Onze adviseurs staan voor je klaar!