Zoeken:

Jouw boodschap in handen van je doelgroep

Tarieven Print

Print adverteren

Wij helpen je op weg in het medialandschap, zodat je de kracht kunt ervaren van adverteren in print. De media van Mediahuis Noord en Mediahuis Groep leveren een waardevolle bijdrage aan jouw campagne, zodat jouw campagne effectief zal zijn in de regio waar je adverteert.

Adverteren dagbladen

Je kunt bij ons adverteren in alle bekende merken van de Mediahuis Noord, zoals in het Dagblad van het Noorden, het Friesch Dagblad en de Leeuwarder Courant, en tegelijkertijd ook in De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en de Limburger. Je kunt daarnaast adverteren bij onze digitale merken Mensenlinq en Familieberichten, en bij de digitale merken van de Mediahuis groep zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Bekijk hier alle tarieven

Adverteren weekbladen

Lokaal nieuws lees je in onze week- en nieuwsbladen. We informeren onze lezers over het laatste nieuws bij hen uit de buurt. De week- en nieuwsbladen worden door zo’n 1,2 miljoen noorderlingen gelezen. Wil je adverteren in een week- en nieuwsblad, dan kun je rekenen op een groot bereik.  

Advertentie tarieven

Branded content

Branded content is jouw verhaal in de stijl van een redactioneel artikel. Jouw boodschap krijgt hiermee een extra hoge attentiewaarde. De inzet van branded content is een hele goede manier om jouw merk of product op een kwalitatieve manier te laten zien. Perfect voor het bouwen van je merk en het creëren van naamsbekendheid.  

Tarieven branded content
tar
tar
tar

Aanleverspecificaties en deadlines

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Aanleverspecificaties overzicht

Adverteren met print

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Of neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs.

We helpen je graag!

Wil je meer weten? Onze adviseurs staan voor je klaar!