Zoeken:

Meer aandacht voor je social post

Tarieven Social Ad

Dit is Social advertising

Met Social Ad adverteer je met jouw social media post op de websites van Mediahuis Noord. Jouw bericht verschijnt als advertentie tussen onze journalistieke content, waardoor je met één advertentie meer aandacht krijgt voor jouw product of dienst. 

Social posts adverteren

Met jouw berichten op Facebook en Instagram heb je vaak al een groot bereik onder jouw volgers. Wil je dit bereik nog groter maken? Met Elastic Social wordt jouw bericht ook zichtbaar op goed bezochte platforms van Mediahuis Noord.

Hoe het werkt

Wij zetten jouw social media post of advertentie om in een advertentie die zichtbaar is op onze nieuwssites. Zowel op mobiel als op desktop. Samen bepalen we de doelgroep die deze advertentie te zien krijgt, op welk moment en in welke periode.   Doordat we gebruik kunnen maken van jouw bestaande berichten, hoef je verder niets aan te leveren en zijn er geen kosten voor het maken van de advertentie. Het enige wat we nodig hebben is de Facebook of Instagram post. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een tekst, logo, link, afbeelding of GIF aan te leveren. Wij maken daar vervolgens een social media post van. 

Voordelen

Door je bericht zowel op social media als op onze nieuwssites te plaatsen, bereik je niet alleen een breed publiek. Je bereikt je fans ook nog eens op meerdere momenten, ook wel de kracht van herhaling. Social media is een heel vluchtig medium. Mensen scrollen snel door hun tijdlijn. Voor journalistiek nieuws is de aandacht vaak langer. Door je post ook tussen onze nieuwsberichten te plaatsen, vergroot je de attentiewaarde.

Adverteren met social advertising

Benieuwd hoe we jouw social post kunnen tonen op onze nieuwssite? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

We helpen je graag!

Meer aandacht voor je social post? We helpen je graag!