Zoeken:

Poiesz

100 Jaar Poiesz: Ontdek het Noordelijke Feest!

Display advertising Video

100 Jaar Poiesz

Stap binnen in de tijdreis van Poiesz, een groentezaak die 100 jaar geleden haar deuren opende en uitgroeide tot dé supermarktketen van het Noorden. Met 72 winkels verspreid over Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel, vieren we een heel jaar feest!

Neem een kijkje bij Poiesz

Poiesz - Al 100 jaar een mooi verhaal (Lied)

De campagne

De doelgroep liet zich meevoeren in de tijd met een video pre-roll. De video pre-roll werd afgespeeld voorafgaand aan de video die de bezoeker van onze nieuwssite bekeek. Advertenties in de nieuwsbrief van het Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden brachten het feest direct naar onze trouwe lezers. Maar we gingen verder dan dat. Naast de traditionele display formaten, zijn er social media post doorgeplaatst, verspreid over ons netwerk. Zo waren de post ook zichtbaar voor degenen die Poiesz nog niet volgden op social media. Alle mooie creaties zijn ontwikkeld door Okkinga Communicatie!

De resultaten

En dat is nog niet alles. De resultaten spreken voor zich: een VTR van 78%, maar liefst 569.548 vertoningen en 1.853 enthousiaste klikken! We hebben onze doelgroep in het Noorden weten te bereiken en hen geïnformeerd over dit unieke jubileum. Onze campagne heeft alle verwachtingen overtroffen en daar zijn we trots op! Duik mee in ons feestelijke verhaal en vier 100 jaar Poiesz. Ontdek de geschiedenis, proef de traditie en vier de toekomst van het Noorden!

Vragen? Wij staan voor je klaar