Zoeken:

Makelaardij Friesland

Thuis in Friesland

Makelaardij Friesland

Branded content Display advertising Elastic Social Print

Thuis in Friesland

Hoe we met de crossmediale campagne 'Thuis in Friesland' primair hebben gefocust op de verkoop van huizen en secundair op het kopen van een huis.

Makelaardij Friesland heeft ons verzocht om advies te geven voor een communicatiecampagne. De vraag van de klant richtte zich enerzijds op het bereiken van zowel de verkopende huiseigenaren als de potentiële kopers, en anderzijds op het vergroten van de online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Samen zijn we een crossmediale campagne gestart.

De campagne

Tijdens de campagne hebben we ervaringen gedeeld in de vorm van verhalen van mensen die recentelijk hun huis hebben verkocht of te koop hebben aangeboden via Makelaardij Friesland. Deze verhalen illustreerden niet alleen hoe zij de unieke verkoopstrategie van Makelaardij Friesland hebben gevolgd, maar ook welke motieven er spelen bij het verhuizen of kopen van een huis in verschillende levensfasen. Denk hierbij aan de overgang naar je eerste huis, het vinden van een geschikte woning voor je gezin, of de keuze om kleiner te gaan wonen naarmate je ouder wordt.

Wat hebben we gedaan?

Op deze manier hebben we diepgaand inzicht kunnen bieden in het (ver)koopproces, de huidige communicatiestijl vernieuwd en consistentie gebracht in alle communicatie vanuit Makelaardij Friesland. Bovendien hebben we de slogan 'Thuis in Friesland' bedacht om de expertise en het werkgebied van Makelaardij Friesland te benadrukken.

Branded Content op ons sterke merk Leeuwarder Courant

Wat we hebben bereikt

We hebben een crossmediale Branded Content-campagne geïmplementeerd door middel van de customer journey touch-tell-sell strategie. Hierbij lag de nadruk op het bereiken van onze gewenste doelgroep van 40 jaar en ouder, met interesse in hypotheken, vastgoed en wonen. Naast Branded Content hebben we Elastic Social, Fluid Ads en banners gebruikt om onze naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten.

Vertoningen online 349K
Clicks 3,6K
CTR 1.05%
Leestijd 2min
Bereik Print 172K
Oplage weekbladen 273K

Samenwerken? Vul het onderstaande contactformulier in of bel ons op +31 (0)88 – 800 4800.