Zoeken:

Sunair Vakanties

Reis in 2 uur naar een andere wereld!

Display advertising MEER magazine Online branded content

Vakantiespecialist Sunair Vakanties heeft ons gevraagd reizen naar de Kanaaleilanden opnieuw te positioneren en de zichtbaarheid te laten groeien in Noord-Nederland. Dé veelzijdige vakantie specialist Sunair Vakanties heeft een uitgebreid aanbod reizen naar de mooiste steden én naar de Kanaaleilanden.

Bezoek Sunair Vakanties
Branded content Sunair
Branded content Sunair
Branded content Sunair

Doelgroep

Met het grote netwerk en bereik van alle Mediahuis titels hebben wij heel gericht de online zichtbaarheid en naamsbekendheid laten groeien. Niet met hagel schieten, maar focus op de doelgroep; mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 40 jaar met interesse in reizen en lifestyle.

Redactioneel MEER magazine
Redactioneel MEER magazine
Redactioneel MEER magazine

Campagne

We hebben bij deze campagne gebruik gemaakt van verschillende branded content verhalen zowel online als print. Deze verhalen zijn volledig afgestemd op de doelgroep en verspreid via titels zoals Leeuwarder Courant, Telegraaf, MEER magazine en Dagblad van het Noorden. Naast de (online) branded artikelen hebben we ook banners ingezet met verschillende formaten en social posts geplaatst onder een passend redactioneel artikel.

Om onze vakantievluchten vanaf Eelde naar het Kanaaleiland Guernsey te promoten hebben wij een samenwerking met Mediahuis Noord opgezet. De focus hierbij lag op branded content campagnes. Afgezien van de zeer plezierige samenwerking bleken deze campagnes ook dit jaar weer zeer succesvol. Door de opzet van de branded content pagina’s worden wij in staat gesteld om Guernsey als vakantiebestemming zeer volledig presenteren.

Marc van Amsterdam Managing Director Sunair Vakanties & Stedentrips.nl

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw campagne? We staan voor je klaar!