Zoeken:

Tuinbeurs Nederland

'Ideale manier om ons verhaal te vertellen.'

Branded content Print

Dé tuinspecialist van Noord- en Oost-Nederland adverteert voor het overgrote deel bij Mediahuis Noord. Tuinbeurs Nederland levert onder meer blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, houtbouw, veranda's, chalets, tuinkamers, serres, bestrating en schuttingen. De meeste van deze producten worden in de eigen fabriek in Emmen geproduceerd. Bovendien beschikt het bedrijf over de grootste overdekte showroom in de tuinbranche van Nederland.

Bezoek Tuinbeurs Nederland

Breed adverteren

Om te laten weten hoe Tuinbeurs klanten volledig ontzorgt en samen met hen een droomtuin ontwerpt, maken zij optimaal gebruik van de mogelijkheden die wij bieden met onze titels en bereik. Doordat Tuinbeurs een breed assortiment voert, hebben zij ook een brede doelgroep en dat betekent weer breed adverteren.

Doelen

Tuinbeurs adverteert om twee belangrijke redenen. Het gaat én om het vergroten van hun naamsbekendheid én om het vertellen van hun verhaal. Wie zijn zij als bedrijf laat zich niet in één advertentie vangen. Daarom kiezen zij voor verschillende vormen van adverteren; print advertenties en branded content verhalen.

Tuin&Sfeer

In het kader van deelname aan de beurs Tuin&Sfeer werd vorig jaar de Tuinbeurs Courant gemaakt. Deze werd door ons uitgegeven en in samenwerking met Tuinbeurs gemaakt. Nog steeds wordt de Courant aan klanten gegeven. 'Het is de ideale manier om ons verhaal te vertellen. Over de productiefabriek, Tuinbeurs, het assortiment en nog veel meer.'

Lees meer over de samenwerking

Met wie we ook te maken hebben bij Mediahuis Noord, iedereen werkt meedenkend en innoverend. Dat past heel goed bij onze eigen visie.

Fleur Kuhl, Directeur Tuinbeurs Nederland

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw campagne? We staan voor je klaar!