Zoeken:

We helpen je graag!

Wat je vraag ook is, we helpen je graag. Maak hieronder een keuze om in contact te komen met de juiste afdeling.

Adverteren

Samenwerken? Adverteren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel ons op +31 (0)88 – 800 4800 of stuur een bericht via verkoop@mediahuisnoord.nl

Familieberichten

Voor het plaatsen van een overlijdensadvertentie ga je naar www.familieberichten.nl. Hier kun je op eenvoudige en snelle manier een familiebericht samenstellen en plaatsen in de gewenste regio. Heb je hulp nodig? Je kunt ons bellen op +31 (0)88 – 800 5700.

Werken bij Mediahuis Noord

Net begonnen op de arbeidsmarkt? Toe aan iets nieuws? Oude rot in het vak? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en talentvolle mensen. Ga naar werkenbijmediahuisnoord.nl.

Mediahuis Noord Grafisch Bedrijf

Het drukken van kranten is onze passie, waar we je graag alles over willen vertellen. Een krant is altijd actueel: snel gedrukt en direct bezorgd. Ook jouw krant kunnen wij drukken. Ga naar mhngrafischbedrijf.nl

Bezorgen & abonnementen

Heb je een vraag? We hebben een lijst met veelgestelde vragen voor je samengesteld. Staat de informatie die je nodig hebt er niet bij? Bel dan met één van onze algemene telefoonnummers. 

Redacties

Heb je een nieuwstip, vraag of opmerking? Neem dan contact op met één van onze redacties door te bellen of te mailen via deze contactgegevens.

Hoofdkantoor

Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden
Postbus 394, 8901 BD Leeuwarden
Telefoon: 058 – 284 5845

Een overzicht van al onze locaties

Contactformulier