Zoeken:

Vanaf vandaag vereenvoudigen we het aanleveren van advertentiemateriaal. In een paar simpele stappen kun je jouw kant-en-klare advertentie uploaden via de selfservice portal van Mediahuis Noord – op het moment dat het jou het beste uitkomt.

MijnMHN service portal
Een groot aantal adverteerders is al bekend met MijnMHN.nl en maken volop gebruik van deze handige portal. Zodra je een advertentie reserveert, ontvang je een week voor verschijning van de advertentie een link om snel en makkelijk je advertentie(s) te uploaden. Hiervoor heb je geen apart account of moeilijke inlog nodig; klik gewoon op de link en volg de eenvoudige stappen. Voordeel: je ziet direct of de advertentie voldoet aan de aanleverspecificaties (of bijvoorbeeld de tekst en afbeelding goed genoeg zijn om deze te plaatsen). Zo ben je zeker van goed resultaat en de juiste kwaliteit.

Voldoet het materiaal niet aan de specificaties, dan krijg je een melding met uitleg wat er gewijzigd moet worden. Is de advertentie goed, dan zorgt het systeem voor een directe plaatsing van jouw advertentie in onze titel(s).

Opmaken advertentie
Heb je nog geen kant-en-klare advertentie, moet deze door een grafische partner van Mediahuis Noord worden opgemaakt? Geen probleem! Geef dit aan ons door. Vervolgens kun je de losse onderdelen (tekst, beeld en een duidelijke briefing wat de bedoeling is) ook via de selfservice portal uploaden.