Zoeken:

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor veel bedrijven en organisaties is dit dan ook het belangrijkste kwartaal van het jaar. Met Black Friday in aantocht een goed moment om na te denken over jouw advertentiecampagne dit feestseizoen. 

Waarom adverteren bij Mediahuis Noord tijdens de feestdagen? 
We bieden volop kansen voor adverteerders tijdens de feestdagen. Via het grote bereik van ons netwerk kan er effectief en succesvol geadverteerd worden bijvoorbeeld met een Elastic Social met feestkleding of een Fluid Ad om jouw kerstverhaal aan te jagen. Breng ook tijdens de feestdagen je product of dienst onder de aandacht, vergroot je naamsbekendheid, en bereik nieuwe en bestaande klanten met jouw advertenties. Het is ook mogelijk om jouw websitebezoekers op ons netwerk opnieuw te benaderen met een boodschap. In deze korte video leggen we alle voordelen van online adverteren aan je uit.

Nog niet bekend met online adverteren?  
De feestdagen zijn mooie momenten om online adverteren uit te proberen. Bij ons is het mogelijk om op specifieke doelgroepen in te kopen, waarvan we weten dat ze op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten die te maken hebben met de feestdagen. Een mooie gelegenheid om online advertenties in te zetten en de juiste doelgroep te bereiken!

Een paar tips voor een sterke en effectieve advertentie tijdens de feestdagen:

  • Zorg voor een onderscheidende en concurrerende boodschap tijdens Black Friday en Cyber Monday;
  • Houd je boodschap simpel, kort en krachtig;
  • Creëer urgentie of schaarste in de advertentietekst;
  • Verwerk de feestdag in je advertentietekst.

Ook adverteren rondom de feestdagen? Wij helpen je daarbij en denken graag mee om samen een effectief voorstel op maat te maken. In de laatste maanden van het jaar is het extra druk op het netwerk van Mediahuis, daarom is het belangrijk om op tijd jouw plek te reserveren. Neem contact met ons op »