Zoeken:

Over de Groningse grachten richting de Graansilo hebben wij onze relaties ontvangen voor het Mediahuis Noord-diner ’24. Als waardering en erkenning voor onze samenwerking.

De avond begon met een tocht door de diepenring van Groningen en eindigde in de karakteristieke Graansilo. Er werd gegeten en gedronken, er werden bijzondere verhalen gedeeld en er was alle ruimte om elkaar (beter) te leren kennen. Het diverse gezelschap weerspiegelde direct onze veelzijdige groep adverteerders en samenwerkingspartners. Van het Groninger Museum tot specialisten uit de uitvaartbranche, van grote retail ondernemers tot verzekeraars. Dit evenement was niet alleen een viering van onze samenwerking, maar ook een kans om de banden te versterken en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Met dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze onvergetelijke avond.

Ons creatieve team MHX heeft samen met onze collega’s van het Eventsteam MHLIive deze unieke avond mogen neerzetten MHLive gelooft in de kracht van evenementen als strategische marketinginstrumenten, waarbij zij jouw verhaal koppelen aan een onvergetelijke ervaring. Wil jij ook een unieke beleving waar merken en mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en te verbinden? Klik dan hier en laat je inspireren voor jouw volgende evenement.