Zoeken:

Adverteren in Dagblad van het Noorden

Merkbereik p/m 1.1 mln
Leesintensiteit p/m 86%
Pageviews p/m 5.2 mln
Social volgers 133.8K

Dit is Dagblad van het Noorden

Wij zijn Dagblad van het Noorden, een onmisbare nieuwsbron voor iedereen in Drenthe en Groningen. We zijn betrouwbaar, kritisch, onderzoekend en dichtbij. Wij weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. Dagblad van het Noorden kenmerkt zich door een groot bereik en hoge leesintensiteit.

Onafhankelijk en uitgesproken

We verslaan en ordenen het nieuws in de regio op alle mogelijke manieren, door verslaggeving, reportages en analyses in tekst, (bewegend) beeld en geluid. We zijn een verbindende factor in de samenleving. We zitten in de haarvaten van de regio, brengen mensen met elkaar in contact en stellen ze in staat om zich actief te bemoeien met het nieuws in hun omgeving. Onze lezers zijn betrokken en onze ambassadeurs.

Adverteren

Door te adverteren in het Dagblad van het Noorden heb je een grote impact op Groningen, Drenthe en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.

Alle mogelijkheden op een rijtje

MEER

En dan bedoelen we letterlijk en figuurlijk meer, want MEER is niet alleen de naam van de wekelijkse bijlage, meer betekent ook: meer te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. MEER is hét lifestyle en cultuur onderdeel van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. De bijlage bestaat uit een online sectie op lc.nl en dvhn.nl en een wekelijkse bijlage op zaterdag bij de dagbladen.

Lees meer hierover
tar
tar
tar

Aanleverspecificaties en deadlines

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren Dagblad van het Noorden

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs.

We helpen je graag!