Zoeken:

MHLive creëert, inspireert en activeert

MHLive: waar doelgroepen en emotie elkaar vinden

Groots en meeslepend. Intiem en vol verwondering. MHLive zorgt dat merken en mensen, weg van het dagelijkse ritme, elkaar in de ogen kunnen kijken. Tijdens congressen, festivals, pop-up concepten, speciale events en meer. Wij koppelen jouw verhaal aan een beleving, en andersom. Zo weten wij jouw doelgroep te bereiken en te raken. In de huidige beleveniseconomie geloven wij in de kracht van een event als strategisch marketinginstrument.

Van begin tot eind

We zijn bedenkers en makers ineen. Van het prille idee tot de laatste schoonmaak: we leveren een creatief en compleet verhaal. Hiermee geven we campagnes van de klanten van Mediahuis vleugels. Afgelopen jaren ontvingen we met onze evenementen tienduizenden bezoekers en bedienden we honderden zakelijke klanten. We weten waar we moeten zijn, brengen een sterk netwerk mee en lopen - fris maar ervaren - jaren rond in de branche. Met MHLive zetten we vanaf nu onze creativiteit, power en ervaring in om de gewenste doelgroep van onze klanten te activeren.

Verhalen tot leven brengen

We brengen het verhaal van jou als klant tot leven. Met onze live events verbinden we emotie en beleving. We pakken een momentum aan of creëren er juist één. We activeren, inspireren en nodigen uit tot dialoog. Hiermee versterken we iedere campagne en iedere strategie, als onderdeel van het bredere verhaal dat samen met Mediahuis wordt verteld. We zijn verhalenvertellers, bedenkers en organisatoren. We hebben het netwerk, de ervaring en de creativiteit om voor onze klanten het positieve verschil te maken. We geloven in de kracht van live en het creatieve verschil dat een live event voor onze klanten kan maken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Stuur een mail naar [email protected].