Zoeken:

Rouwadvertentie plaatsen

Dit is Familieberichten

Wanneer een naaste overlijdt gaat dit altijd gepaard met verdriet. Rouwen is voor iedereen anders, maar altijd een gevoelige kwestie. In het geval van overlijden komen er veel emoties los en moet er, soms onverwacht, veel worden geregeld.

Familiebericht doorgeven

Vaak is het voor de naaste omgeving van de overledene belangrijk dat het overlijden bekend wordt gemaakt. Een advertentie levert een waardevolle bijdrage aan de verwerking van een verlies. Kennisgeving kan op een eenvoudige manier via www.familieberichten.nl. Ook kun je een online herdenkingspagina opmaken. De herdenkingspagina is snel en eenvoudig op te maken door nabestaanden en via mail, Whatsapp, Facebook of andere social media te delen.

Laat je inspireren en bekijk de video

Mensenlinq

Familieberichten.nl is de landelijke tool voor het opmaken en plaatsen van een rouwbericht. Zo kun je niet alleen in meer dan 250 kranten een rouwbericht plaatsen, maar ook online. In samenwerking met Mensenlinq.nl, het digitale platform voor rouwen, zijn de familieberichten ook vindbaar op internet.

Familieberichten

Hier vind je alle informatie omtrent Familieberichten. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk hier

Advertentie plaatsen

Een advertentie kun je eenvoudig zelf online ontwerpen op familieberichten.nl. Wil je liever gebruikmaken van onze professionals om een waardevolle advertentie op te maken? We helpen je graag! Via familieberichten.nl geef je jouw wensen door en wij stellen de advertentie voor je op.

Ontdek de mogelijkheden