Zoeken:

Adverteren in Friesch Dagblad

Merkbereik p/m 67.000
Leesintensiteit p/m 82%
Pageviews p/m 272.000
Social volgers 9.3K

Dit is het Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad is een regionale krant op christelijke grondslag, waarin betrouwbare artikelen met inhoudelijke diepgang, analyses, achtergronden en beschouwingen verschijnen. De krant is geworteld in de provincie Fryslân, maar brengt ook het nationale en internationale nieuws met eigen verhalen, reportages en interviews. Het Friesch Dagblad heeft een hoog bereik binnen de christelijke doelgroep.

Regionale, christelijke krant

Door onze maatschappelijke betrokkenheid, persoonlijke benadering en op basis van christelijke normen en waarden het verhaal achter de actualiteit brengen. Om zo een verbinding te creëren tussen de verschillende generaties in Fryslân. Het Friesch Dagblad heeft een hoog bereik binnen de christelijke doelgroep.

Adverteren

Door te adverteren in het Friesch Dagblad heb je een grote impact op Friesland en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.

Alle mogelijkheden op een rijtje
tar
tar
tar

Aanleverspecificaties en sluitingstijden

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren Friesch Dagblad

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs.

We helpen je graag!