Zoeken:

Print en online
Print en online
Print en online

Adverteren in Leeuwarder Courant

Merkbereik p/m 923.000
Leesintensiteit p/m 86%
Pageviews p/m 5.1 mln
Social volgers 84.1K

Dit is Leeuwarder Courant

We zijn Leeuwarder Courant, de hartslag van Friesland. Sinds 1752 de krant van en voor heel Friesland. Of het nu gaat om ‘groot’ of ‘klein’ nieuws: LC is altijd betrokken. Samen met jou leven we mee met alles wat Friesland beweegt. Leeuwarder Courant kenmerkt zich door een groot bereik en hoge leesintensiteit.

Onafhankelijk en uitgesproken

We verslaan en ordenen het nieuws in de regio op alle mogelijke manieren, door verslaggeving, reportages en analyses in tekst, (bewegend) beeld en geluid. Wij zijn de verbindende factor in Friesland met nieuws gedreven activiteiten voor de regio. We zitten in de haarvaten van de regio, scheppen relaties en bouwen communities middels nieuws gedreven content en activiteiten die relevant te zijn voor onze lezers, gebruikers en abonnees.

Adverteren

Door te adverteren in de Leeuwarder Courant heb je een grote impact op Friesland en daarbuiten. Onze dagbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm. Ze heeft door haar sterke merkpropositie een loyale doelgroep opgebouwd die nauw verbonden is met het merk. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden, zoals een branded content artikel, printadvertentie en display advertising.

Alle mogelijkheden op een rijtje

MEER

En dan bedoelen we letterlijk en figuurlijk meer, want MEER is niet alleen de naam van de wekelijkse bijlage, meer betekent ook: meer te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. MEER is hét lifestyle en cultuur onderdeel van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. De bijlage bestaat uit een online sectie op lc.nl en dvhn.nl en een wekelijkse bijlage op zaterdag bij de dagbladen.

Lees meer hierover
tar
tar
tar

Aanleverspecificaties en sluitingstijden

Hier vind je alle aanleverspecificaties, soorten, formaten en aanleverdeadlines. Overzichtelijk en verhelderend.

Bekijk alle aanleverspecificaties

Adverteren Leeuwarder Courant

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs.

We helpen je graag!