Zoeken:

MEER magazine
MEER magazine
MEER magazine

Het lifestyle magazine bij Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant

MEER magazine

En dan bedoelen we letterlijk en figuurlijk meer, want MEER is niet alleen de naam van het magazine, meer betekent ook: meer te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. MEER magazine is hét lifestyle onderdeel van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. Het magazine bestaat uit een online sectie op lc.nl en dvhn.nl en een wekelijks magazine op zaterdag bij de dagbladen.

Dit is MEER

Iedere zaterdag een lifestyle magazine als extraatje bij Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. Een ultiem ontspanningsmoment in het weekend, een exemplaar om langer te bewaren voor mooie interviews, reportages en de beste tips. Online zijn ook alle verhalen terug te lezen op lc.nl en dvhn.nl. De onderwerpen variëren van werk en wonen, van fashion tot food, van gezinsleven tot persoonlijke ontwikkeling. De verhalen laten je kennismaken met al het moois uit het Noorden.

Branded content

Branded content is jouw verhaal in de stijl van een redactioneel artikel binnen de MEER magazine look&feel. Jouw boodschap krijgt hiermee een extra hoge attentiewaarde. De inzet van branded content is dé manier om jouw merk of product op een kwalitatieve manier te laten zien. Alle branded content wordt ontwikkeld door het MEER magazine-team in samenwerking met jou als partner. Kies voor een combinatie van alle MEER magazinekanalen (online, print) om te adverteren, zodat het effect van je boodschap versterkt wordt. Gezamenlijk werken we aan een creatief voorstel, afgestemd op jouw wensen en doelen in combinatie met monitoring en rapportages achteraf.

Adverteren in MEER magazine

Adverteren in het MEER magazine is een effectieve manier om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen én je naamsbekendheid te vergroten. Je hebt een groot bereik onder een brede doelgroep; trouwe lezers die betrokken zijn bij hun regio.

We helpen je graag!

Wil je MEER weten over de verschillende mogelijkheden om te adverteren? Onze adviseurs staan voor je klaar!