Zoeken:

Samen leven, samen delen

Facebook volgers 4.801
Pageviews p/m 8.3 miljoen
Geplaatste Familieberichten p/m 5.800

Dit is Mensenlinq

Wanneer een naaste overlijdt gaat dit gepaard met verdriet. Rouwen is voor iedereen anders, maar altijd een gevoelige kwestie. In het geval van overlijden komen er veel emoties los en moet er, soms onverwacht, veel worden geregeld. Op mensenlinq.nl staan verhalen over mensen, emoties en praktische zaken waarmee je te maken kunt krijgen.

Marktleider

Mensenlinq is de enige site die nieuwsberichten rond de dood brengt, samen met de gepubliceerde overlijdensberichten uit de aangesloten printpublicaties en de door bezoekers geplaatste condoleanceregisters. Ook de redactionele samenwerking met aangesloten titels en kranten is uniek. Voor iedereen die meer wil weten over het onderwerp overlijden en wat daar bij komt kijken, is Mensenlinq de plek om verhalen, informatie en praktische zaken te lezen. Van alle online bezoekers is 55% nieuwsgierig wie er in zijn of haar regio overleden is. Hiervan komt 70% terug en zijn 30% nieuwe bezoekers. Mensenlinq.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online rouwen en reageren.

Adressengids

Vaak is er in korte tijd veel te regelen en moeten verschillende keuzes gemaakt worden. Met een unieke tool brengen we alle bedrijven samen voor iedereen die opzoek is naar (praktische) informatie.

Laat je inspireren

Familieberichten

Hier vind je alle informatie omtrent Familieberichten. Overzichtelijk en verhelderend.

Meer informatie

Adverteren Mensenlinq

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Ina Hidding (06-52027637) of Fedde Kingma (06-51154961) of mailen naar [email protected].

Ontdek de mogelijkheden