Zoeken:

Community van en voor jongeren in Groningen

Pageviews p/m 1.2 miljoen
Facebook volgers 99.000+
Instagram volgers 49.000+

Dit is Sikkom

Jongeren die op de hoogte willen zijn van alles wat er in de stad Groningen gebeurt, volgen stadsblog Sikkom. We bereiken met het online platform ruim 145.000 jongeren in de stad Groningen en ver daarbuiten. Als adverteerder kun je jouw verhaal, social post of vacature plaatsen en gebruik maken van het grote bereik en de aandacht die Sikkom op social platforms genereert. Studenten en pas afgestudeerden die zijn opgegroeid met smartphones en internet, zijn niet altijd goed te bereiken met traditionele media. Sikkom biedt daarom een perfect online platform om hen wel te bereiken.

Social Post Sikkom
Social Post Sikkom
Social Post Sikkom

Vertel je verhaal met een uniek bereik

De makers van Sikkom houden jongeren in de stad Groningen en omstreken op een scherpe en humoristische manier op de hoogte van de voor hen relevante ontwikkelingen. En stellen verhalen aan de kaak die anderen niet altijd durven te vertellen. Als adverteerder kun je gebruik maken van het grote bereik en de aandacht die Sikkom op social platforms genereert, door een betaalde redactionele post of een Branded Content artikel in te zetten.

Vind je nieuwe collega!

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt zijn nieuwe collega's moeilijk te vinden. Gelukkig zijn studenten altijd opzoek naar een extra zakcentje. Plaats je vacature op de sectie Werk en carrière van Sikkom en vind snel je nieuwe collega. Een vacature nog gerichter promoten bij jongeren in de stad en omgeving vind je niet!

Lees meer over Werk en Carrière

Vegetarisch of vlees, wie proeft het verschil? Samen met Jumbo Groningen gingen wij de straat op met vega en echte sauzijcenbroodjes.

Samenwerken

Wil je weten wat Sikkom voor jou en je boodschap kan betekenen? Samen kijken we of jouw advertenties past bij dit jongerenplatform. Als een advertentie past bij Sikkom, bereik je het meeste met jouw boodschap. Win-win toch?

Neem contact met ons op!