Zoeken:

Organiseer je een evenement?

Dit is Uitservice

Hoe bereik je als evenementenorganisatie het grote publiek? Dat doe je samen met Uitservice! Als organisator krijg je via Uitservice het podium om je evenement zowel online als offline te promoten in Friesland, Groningen en Drenthe.

Uniek informatie- en inspiratiepodium

Wie in Noord-Nederland een beleving aanbiedt, kan niet zonder Uitservice! Organiseer jij een leuk (online) evenement? Dat mag natuurlijk niemand missen! Of je nu een kleine rommelmarkt, een wandeling of een concert met een grote artiest voor duizenden mensen organiseert: evenementen van alle groottes zijn welkom bij Uitservice. Ook online initiatieven zijn in de tijden van het coronavirus van harte welkom! Denk aan virtuele tours, livestreams van concerten of online theaterregistraties.

Extra promotie voor je evenement?

Met het bereik van Uitservice kunnen we jouw evenement extra aandacht geven onder een groot publiek in Noord-Nederland. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende promotiepakketten om je evenement extra onder de aandacht te brengen. Met deze verschillende pakketten bieden wij iedereen de mogelijkheid om eenvoudig in te stappen. De pakketten vind je op de site van Uitservice.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer informatie of advies op maat? Neem vrijblijvend contact op.

We helpen je graag!