Zoeken:

Vandaag lanceren we onze eerste eigen podcast! Tijdens de M&M podcast praten we over media, merken en marketing. Gemaakt door Mediahuis Noord. We praten over de impact van actuele onderwerpen op ons als professional, op de media en op merken en marketing. Deze podcast wordt gemaakt door Joël Darius en Michiel de Jong van Mediahuis Noord.

Waarom deze podcast? Dagelijks komen we in contact met professionals over welke impact media kunnen hebben voor hun merk. En dan bedoelen we media in de volle breedte van het woord, dus niet alleen onze eigen titels. Veel ondernemers/professionals/adverteerders kampen met vergelijkbare uitdagingen. De onderwerpen die de revue passeren in deze gesprekken zijn dan ook vaak relevant voor vakgenoten. Waardevolle gesprekken achter gesloten deuren.

Zonde toch, dat we de inzichten uit deze gesprekken niet delen?! Daarom een podcast over media, merken en marketing. De eerste twee afleveringen gaan over Employer Branding, een superactueel onderwerp in een overspannen arbeidsmarkt. Aflevering 1 is met Valentijn Bolhuis, senior communicatie adviseur bij TKP Pensioen. Luister deze podcast via Spotify of Apple Podcasts.