Zoeken:

Bij Mediahuis zijn we constant bezig met groei en ontwikkeling. Op 2 oktober 2023 gaan we over naar een geheel vernieuwd CRM-systeem, dat ons in staat zal stellen om efficiënter te werken en jou beter te ondersteunen bij je volgende advertentiecampagne.

Met de komst van het nieuwe CRM-systeem kunnen we data op het gebied van orders en contactinformatie delen met Mediahuis Nederland en Mediahuis Limburg. Zo is het nu mogelijk om nog eenvoudiger orders plaatsen in héél Nederland. Van noord tot zuid. Via sterke journalistieke merken met een gevestigde toppositie binnen hun verspreidingsgebied. Van het Dagblad van het Noorden, tot De Limburger en alles daartussen. Uiteraard blijven alle gegevens binnen ons concern en zullen wij nooit informatie delen met externe partijen.

Daarbij hebben wij ook een update in onze materiaalportal. De portal waar je gemakkelijk zelf je advertentiemateriaal uploadt. Het grootste voordeel voor jou is dat je nu zelf advertenties kunt vervangen in de portal zonder dat je ons daarvoor hoeft in te schakelen. Bovendien heb je de flexibiliteit om advertenties eenvoudig bij te schalen wanneer dat nodig is.

Onze algemene voorwaarden lees je hier: Algemene Verkoopvoorwaarden – Mediahuis Noord