Zoeken:

Wij zijn Mediahuis Noord

Jouw plek voor groei

Mediahuis Noord gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. We staan midden in de noordelijke samenleving. Gebruikers, lezers en adverteerders staan centraal, we spelen in op hun behoeften. We zijn een lerende en wendbare organisatie.

Wij zijn Mediahuis Noord.

Wie we zijn

Mediahuis Noord gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Ontdek hier onze missie en waarden.

Bekijk meer

Adverteren, groot en breed bereik

Mediahuis Noord heeft alles in eigen huis om consumenten, bedrijven, overheden en kennisinstellingen in onze regio te bereiken en te verbinden. Dat doen we met onze eigen verhalen, die we brengen via onze bekende merken: de krant, websites, video’s, podcasts, social media en evenementen. Adverteerders kunnen met hun boodschap via het grote brede bereik van onze media en door onze digitale producten effectief adverteren.

Bekijk de mogelijkheden

Vanuit een lange historie

Onze dagbladen Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad kennen een lange traditie, die teruggaat tot 1752. Naast deze dagbladen is Mediahuis Noord al vele jaren uitgever van tientallen lokale nieuwsmerken. Onze merken en hun lezers voelen zich verbonden met de regio en met elkaar. Het uitgebreide netwerk van Mediahuis Noord zorgt ervoor dat relevant nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving.

Bekijk onze merken

Magazine Mediahuis Noord

Vol trots presenteren wij een magazine over onszelf, Mediahuis Noord. Het klinkt misschien eigenwijs, maar we hebben veel te vertellen. Wat wij als Mediahuis Noord te bieden hebben, willen we graag in dit met magazine met je delen.

Lees hier het magazine

Onderdeel van Mediahuis

Mediahuis Noord maakt deel uit van de Mediahuis groep, met werkmaatschappijen in Nederland, België, Ierland, Duitsland en Luxemburg. De collega-werkmaatschappijen van Mediahuis Noord in Nederland zijn NRC Media, Mediahuis Limburg en Mediahuis Nederland, uitgever van onder meer De Telegraaf en een aantal regionale dagbladen. In België is de Mediahuis groep eigenaar van onder andere Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, in Ierland van de Irish Independent en in Luxemburg van de Luxemburger Wort

Meer over Mediahuis groep