Zoeken:

Wie we zijn

Onze missie

Mediahuis Noord gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij.

We zijn onafhankelijk en staan midden in de noordelijke samenleving. Met een open en nieuwsgierige houding vertellen we urgente, relevante en menselijke journalistieke verhalen, met als doel om van onze lezers betrokken burgers te maken. We weten wat de nieuwsbehoeftes zijn en hoe gebruikers onze verhalen willen lezen, bekijken of beluisteren. Onze journalisten leveren vakwerk.

Gebruikers, lezers en adverteerders staan centraal, we spelen continu in op hun behoeften. We zijn geïnformeerd over wat hen drijft zodat we de stem van onze klanten goed meenemen in onze dagelijkse acties. We bouwen aan duurzame relaties en zorgen ervoor dat klanten ons op waarde schatten

We zijn een lerende en wendbare organisatie. We hebben plezier in ons werk. We doen wat we beloven, kwaliteitsverbetering is een constante. Het is belangrijk om elkaar positief uit te dagen en aan te moedigen. We zijn gemotiveerd en nemen de ruimte om ons te ontplooien en onze kennis en kunde te verbreden en verdiepen.

Onze waarden

Nieuwsgierig

Met een open houding zoeken we verbinding met het noorden. We doen dat respectvol, fair, constructief en met een ruime kennis en ervaring.  De informatie die we brengen in onze verhalen is betrouwbaar en toegankelijk. We zijn nieuwsgierig naar wat onze klanten drijft en we zijn steeds op zoek naar nieuwe kennis en inzichten.

Werkkwaliteit

We zijn professioneel, transparant en kritisch: het is onze ambitie om onszelf voortdurend te verbeteren. Gedisciplineerd werken is de standaard. We zijn trots op wat we doen. Talent krijgt de ruimte en we streven ernaar om de maatschappij te vertegenwoordigen, op de werkvloer, in onze nieuwsselectie en in het contact met klanten.

Werkplezier

Ons team is ons goud. We zijn collegiaal en spannen ons in voor een veilige en energieke werksfeer. We denken mee met collega’s, helpen een handje en durven elkaar met eerlijke feedback beter te maken. We laten ieder in zijn of haar waarde, geven ruimte, delen zorgen en plezier en genieten van elkaars prestaties, successen en onze gezamenlijke groei.