Zoeken:

Lifestyle special dagbladen 2023

Tarieven Lifestyle special 2023

De zomer laten we achter ons en we zoeken binnen de warmte weer op. We gaan op zoek naar warme en comfortabele kleding, maken de tuin winterklaar, zoeken activiteiten en tips op het gebied van koken, wonen en beauty. Onze journalisten brengen je inspirerende verhalen, doen vooronderzoek voor jou en geven je alle culturele tips in de special Lifestyle als bijlage bij Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant én Friesch Dagblad.

Jouw advertentie in de special

Dit alles brengen we samen in de special Lifestyle die op 19 oktober als bijlage wordt toegevoegd aan onze sterke merken Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad. In deze special hebben we verschillende advertentieposities beschikbaar tegen speciaal tarief. Wil je nog meer impact maken met jouw boodschap? Kies dan voor branded content.

Lees meer over branded content

Vergroot je bereik online

Naast een print advertentie, kun je jouw boodschap ook online verspreiden. Door te combineren maak je nog meer impact en bereik je een nog grotere geïnteresseerde doelgroep. De mogelijkheden zijn eindeloos op onze online platformen zoals De Telegraaf, Sikkom en Dagblad van het Noorden.

Ontdek de mogelijkheden

Aanleveren

Er zijn verschillende mogelijkheden om met branded content of een advertentie de aandacht van onze lezers te trekken in de Lifestyle special. Aanleveren van een advertentie kan tot dinsdag 10 oktober, het aanleveren van een branded content artikel kan tot dinsdag 3 oktober.

Alle aanleverspecificaties op een rijtje

Samenwerken? Adverteren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Vul het onderstaande contactformulier in of bel ons op +31 (0)88 – 800 4800.