Zoeken:

Onderwijs Special 2024, hét platform om jouw doelgroep te bereiken

Tarieven Onderwijs Special 2024

Op 9 en 10 januari 2024 verschijnt de onderwijsbijlage in diverse weekbladen in Drenthe, Overijssel en Flevoland. Een mooie bijlage boordevol informatie over opleidingsmogelijkheden in de regio, interessante reportages en aandacht voor open dagen. De bijlage is hét platform om de juiste doelgroep te informeren. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om aanvullend (lokaal/regionaal) bereik toe te voegen met het online nieuwsnetwerk van Mediahuis met sterke merken zoals De Telegraaf en Dumpert.

Check de voordelen van online adverteren

Jouw advertentie op ons netwerk

Maak extra impact door jouw advertentie ook op ons grote online netwerk te plaatsen. Met Elastic Social adverteer je met jouw social media post op de websites van Mediahuis Noord. Je kunt zelfs kiezen voor geografische targeting. Of kies voor Display advertising, deze vorm van adverteren komt overeen met jouw printadvertentie.

Online mogelijkheden op een rijtje

Adverteren in deze special

Deze special wordt verspreid in twee gebieden. Editie 1 wordt als bijlage toegevoegd aan Meppeler Courant hah & Steenwijker Courant hah en heeft een oplage van 39.500 exemplaren. De tweede editie wordt als bijlage toegevoegd aan Flevopost Dronten/Lelystad & De Noordoostpolder en heeft een oplage van 84.400 exemplaren.

Ook een plek in deze special reserveren? Neem contact met ons op!