Zoeken:

Bijlage Slachtemarathon 2024

Alles wat je wilt én moet weten over de Slachtemarathon

Bereik een unieke en gerichte doelgroep!

Iedere vier jaar vindt in Friesland de Slachtemarathon plaats. Een marathon van de zeedijk bij Oostbierum tot in het hart van Fryslân in Raerd. De eerste editie werd in 2000 georganiseerd als onderdeel van Simmer 2000. De eerste stappen werden gezet over de oude dijk en een traditie was geboren! Onze journalisten van Leeuwarder Courant kunnen dit natuurlijk niet zomaar aan hen voorbij laten gaan en maken voor dit grootse evenement een bijlage met alles wat je wilt én moet weten over de Slachtemarathon.

Wat Oars editie 2024

Meer dan 10.000 wandelaars en hardlopers gaan dit jaar lopen over historie. De Slachtedyk is een cultuurhistorisch element in het landschap. Op de route komen zij beeldende kunst, theater, dans en muziek tegen. De dorpen onderweg spelen ook een belangrijke rol, niet alleen voor de deelnemers maar ook zeker voor familie en vrienden die langs de route aanmoedigen. Verschillende dorpen pakken groots uit met festiviteiten.

Adverteren in de bijlage

Op zaterdag 8 juni brengen wij een special uit als bijlage bij de Leeuwarder Courant. Hiermee bereik je maar liefst 171.000 geïnteresseerde lezers! Breng ook jouw bedrijf onder de aandacht tijdens dit grootse evenement van en voor Friezen. In deze special vertellen we lezers meer over de Slachtemarathon, wat er te doen is op de route en waarom je dit event niet wilt missen.

Wil je een plek in deze bijlage reserveren of meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!