Zoeken:

Sportzomer 2024

Van epische wedstrijden tot opwindende momenten. Bij Mediahuis Noord breng je jouw boodschap tot leven. Klaar om te scoren?

Sportzomer 2024

Van epische wedstrijden tot opwindende momenten. Bij Mediahuis Noord breng je jouw boodschap tot leven tijdens Euro 2024, de Olympische Spelen en andere spraakmakende sportevenementen. Profiteer van ons brede bereik en betrokken publiek om jouw merk in de schijnwerpers te zetten. Met aantrekkelijke pakketten en maatwerkopties bieden wij jou de perfecte kans om jouw doelgroep te bereiken. Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw merk te laten associëren met de opwinding en passie van de sportzomer. Neem contact met ons op en maak van 2024 een onvergetelijke sportieve triomf voor jouw merk! Wij staan klaar om te scoren.

Scoor online succes

Duik ook digitaal in de sportzomer van 2024 met Mediahuis Noord! Op basis van de data omtrent het​ leesgedrag van onze bezoekers hebben​ wij diverse sport audiences opgebouwd binnen​ het totale netwerk van Mediahuis, bestaande uit 9,4 miljoen Nederlanders. Bekijk de data audiences via onze online Audience Tool.

Bekijk onze data audience

Dagbladen

Tijdens de sportzomer plaats je met aantrekkelijke pakketten jouw advertentie niet alleen online, maar ook in onze sterke dagbladen Dagblad van het Noorden of Leeuwarder Courant. Jouw print advertentie wordt geplaatst tussen de sportartikelen. Zo bereik je gericht je doelgroep tussen artikelen passend bij jouw boodschap.

De EK special in ​De Telegraaf

De Telegraaf doet uitgebreid verslag tijdens het EK, in de krant én online. Daarnaast verschijnt er een unieke special voorafgaand aan de start van het EK. In deze extra dikke special zal er uitgebreid worden ingegaan op de verschillende teams, speelschema’s en uiteraard het Nederlands elftal. Kortom, alles wat de voetballiefhebber moet en wil weten.

Download meer info

Tijdelijke korting met onze Sportzomer Pakketten

Speciaal voor jou hebben we drie sportzomer pakketten samengesteld: brons, zilver en goud. Bekijk ze nu! Liever een voorstel op maat? Geen probleem. Mediahuis Noord biedt talloze kansen om jouw merk in het oog te laten springen tijdens de sportzomer van 2024. Denk aan opvallende mogelijkheden met de inzet van video, adverteren bij Telesport, impact maken met ons online sportchannel, verrijk je campagnes met de kracht van onze online platformen. Kortom, bij Mediahuis Noord creëren we de ideale omgeving waarin jouw boodschap schittert te midden van de sportieve actie.

Ga jij voor goud, zilver of brons? Check de pakketten hier

Een voorstel op maat? Geen probleem. We bieden talloze kansen om jouw merk in het oog te laten springen tijdens de sportzomer van 2024.