Zoeken:

Vind de beste kandidaat voor jouw vacature op ons netwerk

Werk en Carrière

De arbeidsmarkt is oververhit. De vraag naar arbeid is groter dan het aanbod. Hoe valt jouw vacature op tussen alle andere vacatures? Hoe zorg je dat jij de perfecte kandidaat vindt? Met een vacature in onze kranten bereik je een brede doelgroep. Online kun je nog gerichter je vacature onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep. Nederlanders spenderen tenslotte maar liefst 6 uur per dag online.

6 tips voor de perfecte vacaturetekst

Maak impact met jouw vacature

Wij brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar op de speciale sectie Werk en Carrière. Deze sectie vind je op de website van 10 van onze sterke merken, waaronder onze dagbladen Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en Sikkom. Naast mooie verhalen en tips voor werkgevers en werkzoekenden, vind je hier ook alle vacatures. Plaats je vacature ook op onze sterke nieuwssites en vind snel jouw nieuwe collega.

Neem eens een kijkje

Instapklare pakketten

Geen ingewikkelde pakketten en eindeloze keuzes, we hebben twee instapklare pakketten voor je. Kies voor Topvacature en jouw vacature zetten we uitgelicht twee weken bovenaan de sectie Werk en Carrière en onder relevante artikelen van de secties Werk en Carrière en Economie​. Andere mogelijkheid is een Standaard vacature. Met beide opties staat jouw vacature 60 dagen online.

Tarieven
Elastic social vacature
Elastic social vacature
Elastic social vacature

Jouw vacature op ons netwerk

Met de inzet van Elastic social plaats je jouw Linkedin of Facebook vacature post op de websites van Mediahuis. Natuurlijk verspreid onder de door jou gewenste doelgroep. Plaats je jouw vacature met een Fluid Ad ook tussen onze redactionele verhalen, dan weet je zeker dat jouw job gezien wordt! Deze vorm van adverteren is een perfecte aanjager om de lezer te verleiden een bezoek te brengen aan jouw website. Alles natuurlijk verspreid in de door jou gewenste regio.

Alle advertentie mogelijkheden

Print

Je kunt bij ons adverteren in alle bekende titels van Mediahuis Noord, zoals Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant, en tegelijkertijd ook in de Telegraaf of één van onze 40 lokale weekbladen. Door te adverteren in één van onze print titels maak je een grote impact. Onze dag- en weekbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm.

Alles over print adverteren

Meer weten of direct jouw eerste vacature laten plaatsen? Onze adviseurs staan voor je klaar!