Zoeken:

Vacaturetekst schrijven
Vacaturetekst schrijven
Vacaturetekst schrijven

Geef je vacature een boost!

Wij gaan je helpen die ene kandidaat te vinden!

De arbeidsmarkt is oververhit. De vraag naar arbeid is groter dan het aanbod. Hoe valt jouw vacature op tussen alle andere vacatures? Hoe zorg je dat jij de perfecte kandidaat vindt? Met een vacature in onze kranten bereik je een brede doelgroep. Online kun je nog gerichter je vacature onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep. Nederlanders spenderen tenslotte maar liefst 6 uur per dag online.

Jouw vacature op ons netwerk

Met de inzet van Elastic social plaats je jouw Linkedin of Facebook vacature post op de websites van Mediahuis. Natuurlijk verspreid onder de door jou gewenste doelgroep.

Meer over Elastic social

Extra impact met Fluid Ad

Plaats je jouw vacature met een Fluid Ad ook tussen onze redactionele verhalen, dan weet je zeker dat jouw job gezien wordt! Deze vorm van adverteren is een perfecte aanjager om de lezer te verleiden een bezoek te brengen aan jouw website. Alles natuurlijk verspreid in de door jou gewenste regio.

Print

Je kunt bij ons adverteren in alle bekende titels van Mediahuis Noord, zoals Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant, en tegelijkertijd ook in de Telegraaf of één van onze 40 lokale weekbladen. Door te adverteren in één van onze print titels maak je een grote impact. Onze dag- en weekbladen hebben een hoge attentiewaarde door de betrokkenheid in de regio en onze hoogwaardige journalistieke kwaliteitsnorm.

Alles over print adverteren

Werk en carrière

Op onze goedbezochte websites dvhn.nl en lc.nl brengen we werkzoekenden en werkgevers bij elkaar op de speciale sectie Werk & Carrière. . Naast mooie verhalen en tips voor werkgevers en werkzoekenden, vind je hier ook alle vacatures. Plaats je vacature ook op onze sterke dagbladsites en vind snel jouw nieuwe collega.

Met een uniek bereik van ruim 1 miljoen mensen met 186 miljoen pageviews per maand en 57% van de bevolking van 13 jaar en ouder in Noord-Nederland, bereiken we jouw nieuwe collega vast en zeker!

We helpen je graag! Onze adviseurs staan voor je klaar.